Lifestyle by Caribbyshoes

Vi är specialister inom skor

Om Caribbyshoes

Vi är Caribby Shoes

Varför måste bekväma skor sakna flärd och fashion? Vi vill ändra på det och göra den sköna promenaden snygg som skam! Den låga modellen ”DAY” med en kilklack på ca 2 cm är lika perfekt för en dag på stranden som för en dag på stan. Eller på nattklubben för den delen. Variationen av pärlor gör dem enkla att matcha, varenda look blir komplett. Bär dina Caribby med kärlek, de är trots allt hantverk. Och just därför fulla av charm! Inget par är identiskt med ett annat eftersom pärlorna sys för hand. Ta på dig solhatten, solbrillorna, sarongen, shortsen eller din lilla svarta – och börja älska dina Caribby precis som vi gör.

Vi gör ständigt nya modeller. Långt innan lagret är packat med skor för sommaren har vi börjat med höstens boots. Nyheter kommer i första hand under mars-juni och under sept-nov.

”Skor definierar hela din stil och Caribby syns i mängden. De är mycket kvinnliga och har massor med charm. Party, långa citypromenader, strandpromenader, poolkants-bling, dans eller vilken vardag som helst – de passar till alla tillfällen, alla kroppar och stilar. Faktum är att du kan ha ett par slitna jeansshorts och lyfta hela looken med ett par av våra låga sandaler. Exakt så är också ambitionen. Snygga och sköna skor i den perfekta kombinationen.”

Vi skickar skor över hela världen, överallt där kvinnor gillar vår stil!

Vi trivs när du är nöjd. Med produkterna och med oss. Enklast når du oss per e-post, vi svarar dig snabbt som ögat!

Maria, designer.

Tess from Caribbyshoes, even beautiful when carried around
Woman wearing yellow Tess from Caribbyshoes
Tjej i profil med Tess lime
Curves and Tess matches different styles

14 dagar öppet köp

Välkommen till caribbyshoes.com